Szolgáltatásaink

Egyedi szoftverfejlesztés

Cégünk elsősorban az egyedi szoftverek fejlesztését tűzte ki célul. Az egyedi szoftverfejlesztés célja, hogy Ön pontosan olyan megoldáshoz jusson, amire cégének szüksége van, amely pontosan az Ön igényeire van testre szabva. Az egyedi szoftverfejlesztés legfontosabb eleme a kompromisszum mentesség. Olyan rendszert készítünk Önnek, amire pontosan szüksége van. Nincsen felesleges felület, funkció. A rendszer minden tekintetben a leghatékonyabb módon szolgálja, és támogatja Önt.

Magasan képzett szakembereink az egyedi szoftverfejlesztés során a legújabb technológiákat alkalmazzák. Az általunk nyújtott IT szolgáltatások (mint egyedi szoftverfejlesztés, honlapkészítés, webes alkalmazásfejlesztés, webáruház fejlesztés, hoszting és IT tanácsadás) magas színvonalon tartása mellett, ügyfeleink igényeinek maximális kielégítésére és hosszú távú kapcsolatok kiépítésére törekszünk mind az IT szolgáltatások mind az üzleti megoldások területén.

Bővebben... > >


Mobil és tablet alkalmazások

tablet

A mai infokommunikációban egyre nagyobb, sőt ma már meghatározó szerepet töltenek be az okostelefonok, illetve tábla gépek. Szerepük megkerülhetetlen, felhasználási lehetőségük szinte korlátlan. Minden esetben kéznél vannak, segítségükkel könnyen, gyorsan juthatunk információhoz, intézhetjük mindennapi ügyeinket.

Az intelligens telefonok (iPhone, Android, Phone 7) népszerűsége egyre növekszik és ez új lehetőségeket nyit a kommunikáció terén. Az okostelefonra, táblagépekre írt egyedi alkalmazások rengeteg új, innovatív lehetőséget rejtenek magukban, számos előnnyel rendelkeznek.

Az intelligens telefonokon keresztül célirányos üzeneteket küldhetünk ügyfeleinknek. Az elérhető alkalmazások könnyen kezelhető módon teszik lehetővé az üzleti életben fontos tudnivalók, hírek megosztását.

Bővebben... > >

Ismerje meg a MOBIL APP CMS tulajdonságait! > >


WEB/PORTÁL FEJLESZTÉS (CMS ALAPÚ RENDSZEREK)

Minden cég számára nélkülözhetetlen az interneten való megjelenés. A kiélezett versenyben elengedhetetlenül fontos a jól átgondolt, megtervezett és profin megépített portálrendszer. Az EN-CO Software Kft. professzionális megoldásokat kínál portál fejlesztések során.

Az EnCo CMS rendszer minden igényt kielégítő, tetszőlegesen bővíthető tartalomkezelő rendszer, mely megfelel a portálokkal szemben állított követelményeknek, úgymint könnyen kezelhető, felhasználó- és keresőbarát, biztonságos, rugalmas rendszerű és többnyelvű.

Bővebben... > >

A CMS rendszerekről általánosságban, bővebb információ... > >


WEBÁRUHÁZ

Az internetes kereskedelem egyre nagyobb teret hódít magának. Rendkívül hatékony, jól használható eszköz a kereskedelemben. Mindig dolgozik, sose fárad el. Folyamatosan jelen van és értékesít. Cégünk professzionális webáruház megoldást kínál ügyfelei számára.

A webáruházakon keresztül megvalósuló kereskedelem számos előnnyel rendelkezik: rendelésünket bárhonnan és bármikor feladhatjuk, egyszerűen kereshetünk a termékek között, megtekinthetjük azok részletes tulajdonságait (képek, leírások, árak, összehasonlítások, kiegészítő termékek és még sok más paraméter segítségével), illetve elolvashatjuk mások arra vonatkozó véleményét. Egy jól szerkesztett, átgondolt webáruház akár több ezer terméket is tartalmazhat, áttekinthető rendszerben, megfelelő kategóriákba sorolva.

webáruház

A vásárlók otthonról is tudnak kényelmesen, egyszerűen és gyorsan vásárolni. A webáruház segítségével ügyfeleink kényelmesen átnézhetik a kínálatot és szükségleteik szerint kiválaszthatják a számukra megfelelő termékeket.

Bővebben... > >

Ismerje meg webáruházunk tulajdonságait! > >


Keresőoptimalizálás

Az IT szolgáltatások mai nélkülözhetetlen kelléke a keresőoptimalizálás. Az internetet látogatók figyelmének kivívása nagyon jelentős marketing tényező. Fejlesztéseink során nagy hangsúlyt fektetünk a keresőoptimalizálási feladatok elvégzésére. A keresőoptimalizálás széles körű, sokrétű folyamat, mely idővel meghozza eredményét.

Bővebben... > >

seo

Üzemeltetés, hoszting

Szolgáltatásaink körét hosztingolási lehetőséggel bővítettük. Elsősorban saját fejlesztésű honlapok hosztolására vezettük be webhoszting szolgáltatásunkat, hisz tapasztalataink alapján a legoptimálisabb, ha az üzemeltetést a fejlesztő végzi.

Bővebben... > >


Projektmenedzsment rendszerek

Egy vállalat életében az esetek jelentős részében elengedhetlen a projekt alapú szemlélet. A hatékony projekt alapú működés egyik alappillére a vállalat célkitűzéseinek megfelelő egyénileg testreszabott projekt menedzsment rendszer bevezetése. Projekt menedzsment rendszerekkel kapcsolatosan rendkívül fontos szempont a vállalat igényeinek pontos felmérése és az ehhez kapcsolódó személyre szabott működés.

Bővebben... > >


DESKTOP ALKALMAZÁS FEJLESZTÉS

Az elmúlt években a portál alapú megoldások jelentős térnyerése volt megfigyelhető. A felmerülő problémák jelentős részében a web alapú portál rendszerek hatékony és jó megoldást kínálnak, azonban előfordulnak olyan speciális helyzetek, olyan speciális igények, amelyek desktop rendszerek fejlesztését teszik szükségessé. Az EN-CO Software Kft. a web alapú portál rendszerek fejlesztése mellett egyaránt elkötelezett a desktop alkalmazások fejlesztése iránt.

Bővebben... > >


Vállalati informatika

A mai kiélezett versenyben egy vállalat versenyhátrányba kerül versenytársaival szemben hatékony vállalati informatikai megoldások hiányában. Az EN-CO Software Kft az Ön igényeire szabott vállalati informatikai megoldásokat kínál többek között az alábbi területeken:

 • Nagyvállalati portál megoldások
 • Vezetői információs rendszer
 • Belső munkacsoport felületek
 • Projektmenedzsment
 • Vállalati tudásmenedzsment
 • Dokumentum kezelés
 • Vállalati CRM rendszerek

Az általunk kínált megoldások az alábbi előnyökkel rendelkeznek:

 • Részletesen felmérjük ügyfeleink igényeit
 • Ügyfeleink igényeire teljesen testreszabott szoftvercsomagot készítünk
 • Költséghatékony megoldásokat kínálunk
 • Mobil és táblagép eszközökkel való integráció
 • Folyamatos terméktámogatást biztosítunk

Bővebben... > >


AUGMENTED REALITY / KITERJESZTETT VALÓSÁG

Az augmented reality (röviden AR), aminek magyar megfelelője „kiterjesztett valóság” egy még merőben újnak számító számítástechnikai szoftver eszköz. Az eszköz lényege, hogy képesek vagyunk a valós világban nem létező 3 dimenziós modelleket „összevegyíteni” a valós világban elhelyezett tárgyakkal. A szoftver által létrehozott valós-virtuális térben tetszőleges 3D modell, videó, 3D-s animáció elhelyezhető és megjeleníthető.

Az AR rengeteg helyen használható hatékonyan. Abszolút figyelemfelkeltő, egyből az érdeklődés középpontjába kerül az alkalmazás.

Az AR elsődleges felhasználási területei:

 • Marketing alkalmazásaként
 • Oktatási eszköz gyanánt
 • Műszaki tervezésben

Kiemelt AR referenciáink:

A Nemzeti Tankönyv Kiadóval közösen készített Teach AR alkalmazásunk a nemzetközi CEBIT kiállításon arany díjat nyert.

Bővebben... > >


Webdesign, arculattervezés

A programozás mellett a látvánnyal is foglalkozunk.

Ezen feladatokat grafikusunk végzi. Kérésre készítünk látványterveket, grafikákat az igényeknek megfelően. Vállaljuk projektek arculatának kialakítását és a készülő szoftverek grafikai megjelenésének megtervezését. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy szoftvereink ergonómikusak, felhasználóbarát kialakítást kapjanak. A webes felületek mellett a mobil eszközökön megjelenő alkalmazásoknak is kényelmesen használható, esztétikus kinézetet biztosítunk.

Szolgáltatásaink:

 • Logótervezés
 • Kis arculat, nagy arculat, arculati kézikönyv
 • Webdesign, alkalmazás design
 • Kiadványszerkesztés, prospektusok, reklámanyagok tervezése, nyomdai előkészítés

Bővebben... > >


Tanácsadás

Számunkra az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb, ezért a mindennapokban az IT területén felmerülő problémák megoldásában állunk rendelkezésére. Ha problémája van, vagy csak megakadt a számítógéppel vívott "harcban", ránk mindig számíthat.

Bővebben... > >

tanácsadás
Microsoft Partner

^ ^ Vissza az oldal tetejére...