Referenciáink

Mobil alkalmazások

HVG iOS alkalmazás

Az alkalmazás célja a HVG.hu portál válogatott tartalmi elemeinek megjelenítése natív iOS alkalmazás formájában. Az alkalmazás megfelelően szinkronizálódik a háttérrendszerrel, így mindig a legfrissebb információkat mutatja.

# iOS, HVG, CMS, Push Notification

HVG Jobline mobil alkalmazás

Az alkalmazás célja az HVG Jobline (álláskereső és álláskínáló) portál funkcionalitásának kiterjesztése natív Android alkalmazás formájában. Az alkalmazás megfelelően szinkronizálódik a háttérrendszerrel, így mindig a legfrissebb információkat mutatja.

# Android, HVG, Jobline, Push Notification

Kórházi Időpontfoglalás mobil eszközön

A szoftver segítségével XXI. századi módon tudunk időpontot foglalni a korházban lévő rendelésekre. A szoftvercsomag tartalmaz egy webes adminisztrációs felületet, valamint egy Android alapú klienst. Az adminisztrációs felület segítségével a rendeléseket, bejelentkezéseket tudjuk kezelni, még a mobil kliens segítségével időpontokat tudunk foglalni a rendelésekre.

# Android, Kórház, időpontfoglalás, webes adminisztrációs felület

Hódmezővásárhely Önkormányzat Mobil Alkalmazás

A mobil alkalmazás célja a kerület polgárainak folyamatos tájékoztatása a kerületet érintő legfrissebb információkról. A kerületi hírek mellett fontos szerepet kapnak a hivatali elérhetőségek, eseménynaptár, egészségügyi intézmények, turisztikai látványosságok, ügybejelentés, szavazás, GPS alapú térképkezelés. A rendszer adminisztrációjához egy korszerű webes adminisztrációs rendszer tartozik, melynek segítségével a rendszerben szereplő információk könnyedén szerkeszthetőek.

# Önkormányzati Mobil Alkalmazás, MCMS Rendszer

Webalkalmazások

EÜF (Elektronikus Ügyintézési Felügyelet) portálrendszer

A portálrendszer célja az Elektronikus Ügyintézési Felügyelet működéséhez szükséges informatikai infrastruktúra biztosítása. A portálrendszer számos tematizált felületet tartalmaz a felügyelet megfelelő területeire fokuszálva. A projekt részeként készítettünk egyedi fejlesztésű portálokat, valamint Orchard alapú CMS tartalom kezelő rendszert is.

# KIM, EÜF, SZEÜSZ, ASP.NET MVC, portál, NLB, ügyek, ajánlások, intézmények, űrlap, Wollmux

Civil Információs portálrendszer

A portál információs forrásként szolgálva a civil szervezetek és tevékenységük iránt érdeklődő látogatók számára fogadja, feldolgozza, és strukturált, kereshető formában elérhetővé teszi a civil szervezetek, valamint az azok nyilvántartásában, támogatásában érintett költségvetési szervek által közzétett nyilvános információkat. A fejlesztés részeként számos rendszerrel építettünk ki automatizált interfészeket. A projekt szakmai kihívása a teljesen heterogén környezetben megvalósítható integrációs lehetőségek tervezése és kivitelezése volt.

# Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, Civil Információs Portál rendszer, JAVA, .NET, interfész, rendszerintegráció

referenciaink

Nemzetközi Tamburello Szövetség portálrendszer

A portál célja a Nemzetközi Tamburello Szövetség számára nyilvános felület biztosítása. A portál maga egy Orchard alapú tartalomkezelő (CMS) rendszer. A tartalomkezelő rendszer segítségével a Tamburello Szövetség munkatársai könnyedén képesek szerkeszteni, módosítani a portál tartalmát.

Microsoft Partner